Piens - Film och serieblogg

Serier på Netflix i mars

Det brukar då och då dra igång serier på Netflix, helt nya, eller säsongsstarter och dessa kommer att komma i mars månad:

BETTER CALL SAUL
Säsong 5

Handling: Emmy-nominerade succéserien Better Call Saul släpper sin femte säsong på Netflix i början av mars. Vi fortsätter följa Jimmy McGill som bytt namn till Saul Goodman – en högst skrupelfri advokat.

Premiär: 3 mars.

PARADISE PD
Säsong 2

Handling: Den animerade serien om staden Paradise och dess inkompetenta poliskår är tillbaka. Räkna med bittra fejder, fräcka intriger och bisarra fetischer.

Premiär: 3 mars.

CASTLEVANIA
Säsong 3

Handling: Serien som baseras på de klassiska tv-spelen har fått en tredje säsong. Vi fortsätter följa karaktärerna i Castlevania.

Premiär: 5 mars.

THE PROTECTOR

Säsong 3

Handling: Fantasyserien The Protector är tillbaka med en tredje säsong. I ett kaosets Istanbul tvingas Hakan möta en formidabel odödlig som önskar förstöra staden.

Premiär: 6 mars.

ON MY BLOCK
Säsong 3

Handling: Här följer vi fyra tonåringar som växer upp i ett tufft område i Los Angeles.

Premiär: 11 mars.

THE CIRCLE BRAZIL
Säsong 1

Handling: Lättsam realitytävling som bygger på att deltagarna behöver agera strategiskt – och lurigt – för att komma åt prispengarna som står på spel.

Premiär: 11 mars.

BEASTARS
Säsong 1

Handling: En godhjärtad varg upptäcker sina aggressiva instinkter i en skola där rovdjur och villebråd studerar sida vid sida.

Premiär: 13 mars.

ELITE
Säsong 3

Handling: Serien kretsar kring tre tonåringar från arbetarklassen som börjar på en exklusiv spansk privatskola. I tredje säsongen mördas ytterligare en elev och vi får följa utredningen.

Premiär: 13 mars.

WOMEN OF THE NIGHT
Säsong 1

Handling: Nederländsk serie där frun till ett politiskt stjärnskott i Amsterdam förföljs av sitt mörka förflutna och dras in i en värld av sex och droger.

Premiär: 13 mars.

KINGDOM

Säsong 2

Handling: Det koreanska zombiedramat Kingdom återvänder i mars med en ny säsong.

Premiär: 13 mars.

THE VALHALLA MURDERS
Säsong 1

Handling: Ny serie där en kvinnlig norsk polis med ett smärtsamt förflutet återvänder till hemlandet Island för att tillsammans med en kollega jaga en hänsynslös seriemördare.

Premiär: 13 mars.

100 HUMANS
Säsong 1

Handling: Realityserie där 100 frivilliga deltar i experiment som fokuserar på allt från ålder och kön till lycka och flera andra aspekter av vad det innebär att vara människa.

Premiär: 13 mars.

DARE ME
Säsong 1

Handling: Dramatik, mysterier och faror blir vardag när en ny tränare kommer till staden och tar över cheerleadinglaget som leds av Beth och hennes bästis Andy.

Premiär: 20 mars.

BLOODRIDE
Säsong 1

Handling: Här blandas skräck med en skvätt skandinavisk humor. En norsk antologi där varje berättelse utspelar sig i en egen bisarr, men ändå realistisk värld.

Premiär: 20 mars.

FEEL GOOD
Säsong 1

Handling: Ståuppkomikern Mae Martin gör rollen som sig själv och tar en närmare titt på sin nykterhet och sitt nya förhållande med flickvännen som tidigare var heterosexuell.

Premiär: 20 mars.

THE LETTER FOR THE KING
Säsong 1

Handling: Storslagen fantasyserie där en ung pojke håller hela kungarikets öde i sin hand.

Premiär: 20 mars.

SELF MADE: INSPIRED BY THE LIFE OF MADAM C.J. WALKER
Säsong 1

Handling: Miniserie som bygger på den sanna historien om afroamerikanska entreprenören Madam C.J. Walker som grundade ett hårvårdsimperium.

Premiär: 20 mars.

BLACK LIGHTNING
Säsong 3

Handling: Karaktären Jefferson Pierce (spelad av Cress Williams) tar åter på sig superhjältekostymen i Black Lightning när den tredje säsongen kommer till Netflix.

Premiär: 26 mars.

UNORTHODOX
Säsong 1

Handling: En ung kvinna flyr från ett arrangerat äktenskap och hamnar i Berlin. Men hennes förflutna hinner ikapp henne.

Premiär: 26 mars.

7 SEEDS
Del 2

Handling: Borta är världen de en gång kände. Kvar är en hotfull miljö där människorna de lever med är den största faran. Baserad på Yumi Tamuras prisbelönta manga.

Premiär: 26 mars.

OZARK
Säsong 3

Handling: Den Emmy-belönade serien med skådespelarna Jason Batemen och Laura Linney i spetsen är tillbaka. Vi får följa familjen som tvingas fortsätta tvätta pengar åt den mexikanska drogkartellen.

Premiär: 27 mars.

IL PROCESSO
Säsong 1

Handling: Italienska succéserien där mordet på 17-åriga Angelica knyter samman en åklagare med ett band till offret, en karriärtörstande advokat och en åtalad som hävdar sin oskuld.

27 Feb 2020